Susisiekite su mumis

Tel: + 86-20-81716752

Faksas: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

El. Paštas: Cathy001@gdbahe.com

Pridėti: pastatas 51, 1850 m. Chuangyi sodas Nr. 200 East Fangcun prospektas, Liwan rajonas, Guangzhou, Kinija

Namuose > Naujienos > Turinys
Vingiuotas interjero apdaila - medienos aliuminio plokštės Dec 01, 2017

9.jpg

Daugybė nelygių medienos aliuminio plokščių apvyniotų visą Šanchajaus centro interjerą, kartu sujungia vietos bendruomenę ir sukuria šiltą ir nuoširdą atmosferą.

"Wutopia Lab" projektas yra paskutinis "Onepark Gubei" bendruomenės klubo, kuris jau baigė kitas erdves, tokias kaip fitnesas, jogas, SPA, baseinas, kavos, vaikų žaidimų aikštelė, projektas vadinamas požeminiu mišku.


10.jpg


Kūrėjas norėjo sukurti labiau "socializuotą" erdvę, orientuotą į tai, kaip naudoti pastatus kaip įrankį, aktyvinti bendruomenių centrų reikšmę riboto vidinio atvirumo sąlygomis ir toliau skatinti rajonų bendravimą


1.JPG


Dviejų aukštų pastatą, apimantį 1000 kvadratinių metrų ploto, sudaro konferencijų salė, skaitykla, vaikų biblioteka, galerija ir garso ir vaizdo erdvė. Įsikūręs "Onepark Gubei" - aukščiausios klasės gyvenamasis rajonas ir derlinga vieta Šanchajuje, lankytojai įeina į pastatą su didžiulėmis medinėmis laiptinėmis, kurios taip pat gali būti naudojamos kaip viešoji erdvė, kur galima pasirinkti ir greitai pažvelgti į knygas.

7.jpg


Architektai norėjo sukurti laisvo skaitymo ir meno scenos idėją visoje interjero erdvėje. Jie buvo užsakyti pertvarkyti jau pradėtą ​​statyti projektą. Konkretaus įgyvendinimo metu architektai naudoja racionaliausius ir ekonomiškiausius būdus įsikišti į dizaino pakeitimus.

Nekeičiant originalios struktūros, zonavimo, normų ir kitokio dizaino pagrindo bylai, visa erdvinė aplinka užbaigia savo atgimimą. Įėjimo aukšte (viršutiniame aukšte), kreivio medienos granulių aliuminio plokštė švelniai pakyla ir kyla, debesų skleidžiantys šviestuvai švaistomi per tą vietą, tarsi kviečia į vidų žaliuojantis kiemas ir rafinuotas, kad sudarytų miško tipo laisvą erdvę. Bendruomenės gyventojai gali pašalinti kaukes visuomeniniame gyvenime ir su šventiniu džiaugsmu čia laisvai bendrauti. 6.jpg

"Kadangi žmonės turi būti nugrimzti, architektai naudojo didelę juodą plotą, silpnino veiklos lygį ir toliau naudoja juodą ir šviesą, kad sukurtų labiau privačią, meditacinę erdvę sparnuose ir vonios kambaryje", pridūrė architektai .

Architektai norėjo sukurti labiausiai paslaptingą vonios nuotaiką visoje bendruomenėje. Kaimynystės centras pasiekė architekto laisvos komunikacijos ir mąstymo viziją.

3.jpg


5.jpg